Opdatering på vores plantehold

Nu er der gået en del tid siden vi gik i gang med plantehold. Så derfor skal i ikke snydes for en opdatering :D 

Regrow: Her havde vi reegrow, et løg, hvidløg og en tomat fra madkassen ;)

Vi plantede løget, tomaten og det ene hvidløg, peberfrugt, æbler, samt persillen i urtepotter indenfor ved vinduet. 

Udenfor i vores gruppe bed, plantede vi, ærter, bolche beder, radiser, solsikker, peberfrugt og skov jordbær. 

Løg: Meningen med løget var, at det var blevet brugt til madlavning og derfor ville vi forsøge os med at regroow det. Løget, er desværre blevet muggent og efterfølgende er det forsvundet i potten og "opløst" i det muld det har lagt i. 


Hvidløg: Hvidløget der er blevet planet indenfor er begyndt at spire, her er vi i tvivl om der kommer mere, da det har taget en del tid, at bare at spire lidt.. Derfor er det en vi vil holde en del øje med fremover. 


Æble: Æblekerner der var blevet plantet indenfor, er der ingen form for spiring eller liv. Her ville vi gerne tænke lidt der, hvad vi kunne have gjort anderledes, for at de kom op. 


Peberfrugt: Peberfrugt indenfor: Peberfrugten der er blevet planet, er der kommet en stor spirring på, og den vokser op af. Der er begyndt at komme blade på, som vi gerne vil undersøge lidt nærmere på. Peberfrugt udenfor: Vi kan desværre ikke se, nogen form for spirrung af peberfrugten udenfor. 


Persille: Persillen som var reegrow fra en gammel persille, var ikke plantet ordenligt i potten, og derfor ved vanding flod den op, og ved at prøve at plante den igen har den ikke fået fat ved rødderne og døde.


Kartofler:

Vi er startet med forspiring, som ca. tog 3 uger. 


Bolche beder: 


 peberfrugt og skov jordbær.  


Radiser: Vores radiser var i dag mega monster store, og derfor valgte vi, at høste dem. De var blevet så store, at den ene var helt hult, det var sjovt at se. De andre var ikke hule og derfor skal de smages til aften i en salat. Vi er overrasket over, at det ikke har taget længere tid, at så radiser og de er kommet. Her ses forskellen på en hul og en ikke hul radise. 







Ærter:
 
Vores ærterfrø er blevet til ærtespierer og der er kommet små fine hvide blomster på det, så der går nok ikke længe før der kommer små skud af ærter



Vores solsikker, er kommet så fint op, og vokser rigtigt godt. Vi er spændt på, om solsikkerne bliver højere end vi er. 


Kommentarer

Populære opslag